fbpx
Studio Limonada
  • Den Haag is een parel rijker: Studio Limonada. Fleur jouw huis op met originele, vrolijke, kleurrijke lampenkappen handmade by Ysabel. De bestelde lampenkap wordt razendsnel geleverd en dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

  • Ysabel is duidelijk en eerlijk in haar prijzen. Denkt goed mee! En verplaats zich in de ruimte om zo een passend advies qua kleuren en stoffen te geven. Naast dit alles was de levering super snel! Een dikke 10 van mij!

  • Ik had een afspraak bij Studio Limonada om een lampenkap te laten maken voor een dierbare lampenvoet. Ik kwam binnen in Ysabel ‘s atelier en het voelde als een kind in een snoepwinkel! Wat een heerljjke stoffen en prachtige kappen. Ik ben zo blij met inmiddels mijn 5 lampenkappen! Prachtig gemaakte kappen van unieke stoffen. Ook dacht Ysabel goed met mij mee wat beter zou passen in mijn interieur.  Ik ben dol blij dat ik haar ontmoet heb!

  • Fijn en vrijblijvend advies gekregen! Ik ben erg vriendelijk geholpen. Ik raad het zeker iedereen om daar je te gekke lamp te kopen! Thanks lieve Ysabel

  • Ysabel maakt prachtige lampenkappen! Ik heb er inmiddels drie bij haar gekocht. Het mooie is dat ze verschillende soorten stoffen en designs heeft en deze kan matchen met elk interieur en smaak. Geweldig hoe Ysabel Studio Limonada tot een groot succes heeft gemaakt! Een vakvrouw met een grote creativiteit om jaloers op te zijn!!

  • Studio Limonada heeft onwijs mooie lampenkappen en voetstukken. De stoffen waarmee de lampenkappen worden gemaakt zijn van goede kwaliteit en met unieke patronen. Een cadeaubon geven van Studio Limonada is een echte aanrader. De cadeaubon wordt mooi ingepakt en komt met een persoonlijk geschreven kaartje!

  • Wat een feestje! Wat een ontdekking en een pareltje in lampenkappen-land Studio Limonada van eigenaresse Ysabel. In haar atelier word je gastvrij ontvangen en Ysabel geeft je alle ruimte om lekker te snuffelen tussen de coolste lampen-voeten en – kappen. Daar waar nodig geeft zij advies! Er is een wijde keus aan de mooiste stoffen… je kan het zo gek maken als je maar wil! Hard to believe dat ze nog naar een half haar bezig is! Ik ben al twee keer geweest en ben heel erg naar mijn zin geslaagd ❤️ ik blijf haar zéker volgen!

  • Ik ben me nooit echt bewust geweest wat lampen (en kappen 😉 sfeer technisch met een ruimte kunnen doen. Totdat iemand mij vertelde over Ysabel en haar atelier in Den Haag. Scrollend door de prachtige foto’s van Studio Limonada op instagram werd ik op slag verliefd op een paars-oranje beauty met gouden binnenkant. Ysabel nodigde me heel attent en professioneel uit in haar atelier om de stoffen eerst van dichtbij te bekijken en eigenlijk wilde ik toen met tien kappen naar huis! Voor nu dolgelukkig met de paars-oranje beauty!

  • Geweldige lampenkap besteld bij Studio Limonada. Ze kwamen zelf met goede ideeën voor stoffen en kleuren combinaties in de kamer. De kwaliteit is erg hoog voor een goede prijs. Ook vind ik het fijn om een mooi doel te steunen! Al met al een goede aankoop.

  • Voor de inrichting van mijn nieuwe huis een prachtige grote lampenkap gekocht bij Studio Limonada. De stijlvolle en originele lampenkap maakt in één klap de hele zitkamer vol sfeer. Niet alleen ben ik erg te spreken over de kwaliteit van de lampenkap, maar ook over de service die Ysabel Keuls levert. Alles kan op eigen maat en smaak worden gemaakt en niks is te teveel gevraagd. Ysabel heeft daarbij goed oog voor design en helpt je dan ook graag bij het vinden van een passende lampenkap. De lampenkappen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding!