Studio Limonada

Press

Studio Limonada & Press. Ontdek het laatste nieuws, interessante artikelen en andere wetenswaardigheden die betrekking hebben op Studio Limonada. Heb je ons online gezien of in de krant/magazine gespot? Laat het ons weten en deel het met anderen! Jouw betrokkenheid helpt ons om ons verhaal verder te verspreiden en samen de creatieve reis voort te zetten.

"Na een ernstig ongeluk ging Ysabel Keuls lampenkappen maken. Ze blijkt er goed in te zijn. Haar kappen met 'kleurrijke en gekke patroontjes' vliegen een paar jaar later de deur uit."

We zitten in een drukke Haagse koffiezaak tegenover Studio Limonada, waar Ysabel Keuls haar bontgekleurde lampenkappen en -voeten verkoopt. Enkele jaren geleden was het ondenkbaar dat ze een eigen winkel zou hebben.

Barts Boekje
"Bij Bart zijn we dol op mooie spullen. En al helemaal op lampen."

Een lamp maakt namelijk je interieur helemaal af. En als aan die mooie spullen ook nog eens een mooi verhaal verbonden zit zijn we helemaal om. Af en toe komen we van die merken tegen die we je echt niet willen onthouden, Studio Limonada is er zo een. In haar atelier aan de Franklinstraat 95 in Den Haag verkoopt en maakt Ysabel de allerknapste lampenkampen, lampenvoeten en kussens.

Knappe lampenkap

"De lampen van Ysabel zijn een eyecatcher in elk interieur. Wil je een saaie slaapkamer, woonkamer of studeerkamer opfleuren, dan is een Studio Limonada-lamp altijd een goed idee.’’

Heb je het al gezien? ELLE Decoration heeft ons als #1 benoemd in haar aanbevelingen voor waar je hippe lampen kan kopen!

"Studio Limonada biedt een groot assortiment handgemaakte lampenvoeten, lampenkappen en kussens die met veel zorgvuldigheid en liefde zijn gemaakt. De collectie van Studio Limonada is gemaakt van prachtige stoffen, waaronder volgens eeuwenoude traditie handgeweven zijden Ikats en Afrikaanse modderdoeken."

AD
AD_Magazine_interview
,,Eén lampenkap kan een hele kamer een andere sfeer geven. Een klassiek interieur met een nieuwe lampenkap van een Afrikaanse modderdoek is direct hip’’

Ze heeft kijk op lampenkappen en maakt ze bij haar oma op zolder. In Studio Limonada wordt een lange zware periode afgesloten en mag het leven weer beginnen. Deze week gingen wij langs bij Ysabel Keuls voor de rubriek Aan De Stok.