fbpx
Studio Limonada

Over

Photo of the founder of Studio Limonada Ysabel Keuls

Graag stellen we je voor aan de oprichter van Studio Limonada, Ysabel Keuls. Ysabel ontwikkelde haar gevoel voor kleur, detail en interieur al vanaf jonge leeftijd. Dit talent werd echter alleen benut als hobby en er werd nooit aan gedacht om hier meer mee te doen. Tot de zomer van 2020, toen opende zij de deuren van: Studio Limonada. Een geweldig resultaat na een lange periode van revalidatie en re-integratie.

Na het behalen van haar bachelor diploma besloot Ysabel namelijk om een wereldreis te maken in Azië en Australië. Het plan was om na terugkeer door te studeren en een masteropleiding te starten. Helaas gebeurde het ondenkbare en raakte ze tijdens haar reis in Australië betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Ze raakte zwaargewond en liep onder andere hersenletsel op. Wat voor haar begon als een droomreis, eindigde in een ware nachtmerrie.

Na een zwaar revalidatietraject kwam zij in ‘De Class’ van de Edwin van der Sar Foundation terecht. Een project dat jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) begeleidt op het gebied van studie, werk en sport. Hier werd haar aangeleerd om te kijken naar wat ze nog wèl kon, in plaats van naar wat ze niet meer kon. Positiviteit stond centraal en alle stapjes naar herstel, groot of klein, werden en worden nog steeds gevierd.

Aangezien Ysabel opnieuw moest leren omgaan met haar beperkingen, zoals haar belastbaarheid bijvoorbeeld, werd het vinden van een geschikte studie of baan best wel een uitdaging. Na een lange zoektocht naar de beste oplossing, bleek haar creativiteit opeens meer van pas te komen dan verwacht en kon zij dit niet meer wegdenken uit haar leven. Het herontdekken van haar creativiteit bleek een vruchtbare grond te zijn voor een prachtig bedrijf.

When life gives you lemons, make lemonade.’ En dat is precies wat Ysabel momenteel doet met Studio Limonada.

Met dit bedrijf hoopt Ysabel niet alleen op een gegeven moment anderen met een beperking in dienst te nemen, maar vooral ook anderen in een zelfde situatie te inspireren om te blijven zoeken naar het positieve in het negatieve. Zij wil benadrukken dat er áltijd mogelijkheden zijn, zo lang je maar gelooft in jezelf!

Ontslag uit het ziekenhuis in Australie, 2016
Ontslag uit het ziekenhuis in Australie, 2016
Start van 'De Class' van de Edwin van der Sar Foundation, 2017
Start van 'De Class' van de Edwin van der Sar Foundation, 2017
Opening Studio Limonada 2020
Opening Studio Limonada, 2020
Studio Limonada Shop, 2022