Studio Limonada

We horen graag van je!

Wij helpen je graag verder wanneer je advies wilt, vragen hebt of je wilt iets bestellen wat je hebt gezien op onze website of op Instagram. Ook kun je op afspraak ons atelier bezoeken ​als je een kap wilt die aangepast is aan jouw specifieke wensen. In ons atelier hebben we een grote voorraad lampen, lampenkappen en een ruime keuze aan stoffen. Doorgaans duurt het twee weken om een zelf samengestelde kap thuis te krijgen. Lampenkappen en andere producten die al op voorraad zijn kunnen uiteraard sneller geleverd worden. In onze ‘webshop’ hebben wij een kleine selectie aan producten. Wanneer je iets wilt bestellen wat niet in onze webshop staat, adviseren we je contact op te nemen door te bellen, te mailen of door het contactformulier in te vullen. Wij zullen jouw vragen –en/of bestelling zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Studio Limonada Atelier & Pop-up Store

Franklinstraat 95
2562CC Den Haag

Openingstijden
Ma t/m do: Op afspraak
Vrij & za: 10.30 uur – 17.00 uur

Wil je samenwerken?

Studio Limonada staat er voor open om samen te werken met andere creatieve ondernemers. Heb je een leuk idee en wil je samenwerken? Laat het ons weten via het contactformulier. Daarnaast
richt Studio Limonada zich ook op het aankleden van hotels en horecagelegenheden. Wil je hier meer over weten en samen bespreken wat de opties zijn? Neem dan contact met ons op en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Verkooppunten

Wij verkopen in de winkel een grote variatie aan lampen, lampenkappen en kussens. Mocht je toch een specifieke wens of vraag hebben, dan raden we je aan een afspraak te maken zodat we de volle aandacht voor jou hebben! Naast dat wij onze lampenkappen verkopen in ons atelier, wordt ook een wisselende selectie van one-of-a-kind lampenkappen bij een aantal interieurwinkels verkocht.

Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt.

 
Bussum

Jikx & Things
Spiegelstraat 3
1405 HT Bussum
www.jikxandthings.nl

Delden

Pand 2
Marktstraat 2
7491 AW Delden
www.pand2.nl

Dordrecht

Purper Interior
Nieuwstraat 34
3311 XR Dordrecht
www.purperinterior.nl

Goes

De Stijlkamer
Papegaaistraat 6
4461 AD Goes
www.destijlkamergoes.nl

Katwijk aan Zee

MA’s Atelier Conceptstore
Noordeinde 28
2225 CS Katwijk aan zee 
www.masatelier.nl

Oegstgeest

Slingers
De Kempenaerstraat 1-F
2341GE Oegstgeest
www.slingerswassenaar.nl

Wassenaar

Slingers
Langstraat 56E
2242 KN Wassenaar
www.slingerswassenaar.nl

 

info@studiolimonada.nl
+316 23 16 12 96

KVK: 78482682
BTW: NL003335853B60
Den Haag