Studio Limonada

Blog

Studio Limonada press and collaboration
Knappe lampenkap

"De lampen van Ysabel zijn een eyecatcher in elk interieur. Wil je een saaie slaapkamer, woonkamer of studeerkamer opfleuren, dan is een Studio Limonada-lamp altijd een goed idee.’’

Heb je het al gezien? ELLE Decoration heeft ons als #1 benoemd in haar aanbevelingen voor waar je hippe lampen kan kopen!

"Studio Limonada biedt een groot assortiment handgemaakte lampenvoeten, lampenkappen en kussens die met veel zorgvuldigheid en liefde zijn gemaakt. De collectie van Studio Limonada is gemaakt van prachtige stoffen, waaronder volgens eeuwenoude traditie handgeweven zijden Ikats en Afrikaanse modderdoeken."

AD_Magazine_interview
,,Eén lampenkap kan een hele kamer een andere sfeer geven. Een klassiek interieur met een nieuwe lampenkap van een Afrikaanse modderdoek is direct hip’’

Ze heeft kijk op lampenkappen en maakt ze bij haar oma op zolder. In Studio Limonada wordt een lange zware periode afgesloten en mag het leven weer beginnen. Deze week gingen wij langs bij Ysabel Keuls voor de rubriek Aan De Stok.

Opening Studio Limonada 2020
‘When life gives you lemons, make lemonade.'

Ysabel Keuls deed mee aan Class 3 en lanceerde deze week haar eigen bedrijfje Studio Limonada. Ysabel maakt prachtige handgemaakte lampen én lampenkappen. Allemaal met veel zorgvuldigheid en liefde gemaakt. Ze vertelt op welke manier de Class heeft bijgedragen aan de beslissing om deze stap te nemen en wat haar dromen voor de toekomst zijn.